? ??????????????Wallpaper? ????? ?? ???Rating: 2.3 (25 Ratings)??15 Grabs Today. 1520 Total Grabs. ??????P
review?? | ??Get the Code?? ?? ?????Lotus? ????? ?? ???Rating: 4.0 (195 Ratings)??15 Grabs Today. 52748 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????Glistening Rose? ??? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

masok sile tinggalkan jejak...

supaye senang Mya pollow balek...=)

♥♥blogger-we-care◕‿◕♥♥

♥♥sumenye tentang saye♥♥

My photo
KUALA TERENGGANU, KUALA TERENGGANU, Malaysia
DI SINI TEMPAT MYA LUAHKAN SUKA DUKA HIDUP MYA DARI DULU SAMPAI SEKARANG .... DARI PERANGAI BUDAK- BUDAK SAMPAI LA RASA SEPARUH MATANG ...

Friday, February 14, 2014

MARY KAY IN THE HOUSE

Hye3 !! sihat ??? ahaha .. wahhh lama gila aku tak buka blog .... dah bersawang sawing dah .... haa .. aku ada produk baru .... produk lama aku still lagi pakai ... mana boleh tinggal krim magic antibiotik aku ... wajib kena pakai .... krim tu satu badan boleh pakai , rugi la kalau aku tinggal .... ni untuk skincare saje , ada jugak sebenarnya produk untuk badan , contohnya body scrub .. ada je , tapi setakat ni aku pakai lip mask , foundation , losyen tangan , lip gloss , cleanser , hidrate ( moisturiser ) , freshing ( toner ) dan masker saje , tapi aku memang dah try dah lipstik dan body scrub dia , best habaq angggg .... paling aku suka pakai masker dia , walaweyhhhhh beza dia sekali pakai dah nampak dah , beza gila weyhhh ... haaa .. produk gapo cik juz mya weyh , sat naaa , sat ... angpa jangan lari pi mana- mana , duk ja situ diam- diam ....


haaa , tudia baq angggg ... mary kay , produk berasaskan tumbuh- tumbuhan dan buah .... yang kecik tu lip mask a.k.a lip scrub ... lembut je rasa bibir lepas scrub , pakai 3x seminggu , yang tiub paling besar tu masker dia , pakai 3x jugak seminggu , yang lain macam freshing , cleanser dengan hidrate pakai 2x sehari .... lotion dengan lip gloss ikut suka ang , lip gloss dia bau vanila tau , lotion dia ngan body scrub bau peach , dia pun ada jual sun protector .... tiap kali nak pakai , blend je dengan foundation , foundation dia pakai setitik pun dah memadai , actually semua produk dia pakai sikit2 je , tak payah banyak2 , korang tengok dah gambar dia kan , haaa 1 set tu , boleh tahan berbulan2 sebab pakainya sikit2 ... tak payah banyak2 .... now ada promotion , sesiapa yang berkenan , moh whatsapp je teman , teman reply punya jangan bimbang ... 01122212374 .... jadi ahli lagi senang , untung pun untung ..... silap2 angpa buka spa guna produk dia , wahhh untung ..... bayaran untuk ahli cuma la RM195 angpa akan dapat barangan yang berharga RM600++ sekali dengan bag tau ....

There was an error in this gadget