? ??????????????Wallpaper? ????? ?? ???Rating: 2.3 (25 Ratings)??15 Grabs Today. 1520 Total Grabs. ??????P
review?? | ??Get the Code?? ?? ?????Lotus? ????? ?? ???Rating: 4.0 (195 Ratings)??15 Grabs Today. 52748 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????Glistening Rose? ??? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

masok sile tinggalkan jejak...

supaye senang Mya pollow balek...=)

♥♥blogger-we-care◕‿◕♥♥

♥♥sumenye tentang saye♥♥

My photo
KUALA TERENGGANU, KUALA TERENGGANU, Malaysia
DI SINI TEMPAT MYA LUAHKAN SUKA DUKA HIDUP MYA DARI DULU SAMPAI SEKARANG .... DARI PERANGAI BUDAK- BUDAK SAMPAI LA RASA SEPARUH MATANG ...

Saturday, November 9, 2013

FLORALMASK BY DIAN PIXY (REVIEW) EDITTTT

hye3 all ..... haaa .... hari ni aku ada cerita tentang satu produk .... Floral Mask ... aku beli dari Dianpixy .... persepsi pertama ... bau dia wangiiiiiiiiii gilaaa ... gila pun tak wangi hahaha ... maaf la kak Dian , suka sangat dengan bau dia ... buka2 plastik cover dia pun dah start bau dah .... aku beli pek kecik je dulu ..... nak try .... aku sebenarnya dah lama usha produk ni , tapi aku tak tahu la apa masalah emel aku or line aku tiap kali hantar borang order sah takan sampai kt akak Dian , sian kat aku ... hehehe , nak kol hq aku malas .... so baru ni aku order jugak kat page dia , cari Dian pixy ... owner dia pon baik ... comel lak tu ... hehhehehe ... aku bukan bodek ye , memang ikhlas dari hati ni ..... 




oiii3 ... ni aku la .... bukan hantu kak limah ... lampu bilik aku terbakar belum tukar lagi hahahahaha ...... sori la kalau gelap .... aku tak reti bab edit mengedit ni ....



nah kau .... ni yang trial pek punya .....

pas buang mask tadi , memang tak dapat den nafikan lagi dah , rasa lembut sikit muka , sebelum ni memang dah lembut dah , sebab aku memang pakai Krim Antibiotik , ambil dari doktor pakar kulit .... cuma tang minyak , maaf kak dian , saya pun terkejut jugak , tak ada ketul2 sangat , ade pun sikit je kat hidung dan tepi tepi2 hidung ... itu pun sikit sangat .... wahhh .... memang ternyata kulit aku dah kurang minyak since aku pakai Krim Magic Antibiotik .... alamak .... korang ..... floral mask ni memang elok bak hang .... jangan nafikan ... aku sumpah tak nafikan .... produk kak dian memang best ever in the world , lain kali aku nak try vitamin dia lak ... 




There was an error in this gadget