? ??????????????Wallpaper? ????? ?? ???Rating: 2.3 (25 Ratings)??15 Grabs Today. 1520 Total Grabs. ??????P
review?? | ??Get the Code?? ?? ?????Lotus? ????? ?? ???Rating: 4.0 (195 Ratings)??15 Grabs Today. 52748 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????Glistening Rose? ??? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

masok sile tinggalkan jejak...

supaye senang Mya pollow balek...=)

♥♥blogger-we-care◕‿◕♥♥

♥♥sumenye tentang saye♥♥

My photo
KUALA TERENGGANU, KUALA TERENGGANU, Malaysia
DI SINI TEMPAT MYA LUAHKAN SUKA DUKA HIDUP MYA DARI DULU SAMPAI SEKARANG .... DARI PERANGAI BUDAK- BUDAK SAMPAI LA RASA SEPARUH MATANG ...

Saturday, November 2, 2013

ASAL USUL GELARAN MYA

hye3 .... aku terbukak hati la malam ni nak bercerita macam mana aku boleh dikenali sebagai mya eventhough aku ni mak bapak aku bagi nama lain ... cehhhh .. mesti korang kata aku tak sedar diri , tak reti bersyukur kan ???? hahaha , wa gurau2 aja maaa .... ok la ... aku cerita aje la ye .... dulu2 aku ada friendster, bila dunia dah maju sedikit , tapi aku rasa aku yang ketinggalan zaman sebenarnya , orang lain dah mula kenal myspace , aku baru kenal friendster .... orang da kenal tagged aku baru kenal myspace , orang dah lama kenal facebook , aku baru kenal tagged , haaa begitu la seterusnya ..... ok .. suatu petang tu , aku dan aku punya adik sepupu pegi satu cybercafe (cc) ni tau , depan sekolah aku je , masa ni mana aku ada laptop2 lagi .... kalau nak online memang cc la tempat aku pegi .... takdek tempat lain dah .... pastu aku bukak la friendster aku ... accept friend request and so on la kan, tetibe aku tengok adik sepupu aku pun online gak , aku tengok laman sosial tu , bukan friendster .. aku tanya la dia .... along , ni bukan friendster kan ??? dia jawab , aah , bukan , ni myspace ( aku agak2 kat sini pun korang mseti dah boleh agak kolotnya aku masa tu ) , aku pun tanya la lagi , macam mana nak buat ??? ye la dah friendster aku pun bekas pakwe aku kot yang buatkan siap dengan tema tengkorak lagi mentang2 aku nak warna pink hitam , ade ke patut .. hishhh .... ok sambung balik , lepas tu si along ni ajar la aku cara2 nak buat , tapi aku cakap kat dia aku lupa email aku yang aku guna untuk friendster tu , so aku decide la untuk sign up email baru ... aku guna nama miracute@yahoo.com , dulu2 semua pun macam ni kan , bajet je semua cute la masa tu , padahal hingus meleleh lagi ... kan ??? jangan nak tipu la ... tapi some error detected bila aku dah nak register , seingat aku dia kata nama tu dah dipakai oleh orang lain , aku pon , aish , macam mana ni , aku try lagi , tapi macam tadi jugak ... adoiii , aku pun try la buang R , so tinggal la miacute ... then ok la kan , dia pun bagi la aku lagi pilihan , aku nak macam mana , last2 aku pilih la miacute66@yahoo.com , dah siap sign up semua aku pun ape lagi start la buat myspace , itu la kali pertama aku pegang imej as MIA , pastu second email aku yang aku guna as mya jugak myacute1906@yahoo.com , tu aku letak bornday aku .... saje je tuka i kepada y , terasa minat saleh sikit aku huahuahua .... itu la yang aku guna untuk fb aku dari dulu sampai sekarang , now aku sendiri dah lupa apa password email aku yang facebook punya .... password untuk fb aku ingat la , tapi yang email kat yahoo aku tak ingat , aku dah resend balik kat aku punya akaun email 1 lagi tapi dia tetap resend kat email aku myacute tu , aduyai , korang pandai ke idok bab2 macam ni ??? tolong aku please .... hurm ... haaa ... 1 lagi , bilaaku dah mula start meningkat dewasa niaku dah rasa annoying giler la pulak bila asal buat email asyik cute2 je kat belakang , sampai kalau orang tanya email , aku jadi aishhh ... nak bagi ke idok eyh , malu la pulak , nantikan orang tanya myacute , cute ke ?? aaahhh sudah .... last2 aku sign up lagi 1 email , juzmya@yahoo.com ... haaaa ... sempena nama fb aku ... baru la kalau orang tanya , apa email , aku boleh jawab satu nafas aje , juzmya@yahoo.com .... tak begitu aternye ?? hahaha ... woiii3 ... panjangnya entri aku untuk kali ni ... oklah ... lagipun memang dah lewat bebenor ni ... bye2 ... jumpa lagi .. sekian ...

Yang Benar
Juz Mya

There was an error in this gadget