? ??????????????Wallpaper? ????? ?? ???Rating: 2.3 (25 Ratings)??15 Grabs Today. 1520 Total Grabs. ??????P
review?? | ??Get the Code?? ?? ?????Lotus? ????? ?? ???Rating: 4.0 (195 Ratings)??15 Grabs Today. 52748 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????Glistening Rose? ??? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

masok sile tinggalkan jejak...

supaye senang Mya pollow balek...=)

♥♥blogger-we-care◕‿◕♥♥

♥♥sumenye tentang saye♥♥

My photo
KUALA TERENGGANU, KUALA TERENGGANU, Malaysia
DI SINI TEMPAT MYA LUAHKAN SUKA DUKA HIDUP MYA DARI DULU SAMPAI SEKARANG .... DARI PERANGAI BUDAK- BUDAK SAMPAI LA RASA SEPARUH MATANG ...

Monday, October 14, 2013

SALAM AIDILADHA

assalamualaikum .... hye all , alhamdulillah , aku happy sangat hari ni sebab dia dah bagi respon ... syukur .... seribu rahmat dah rasa ... :) ... sumpah aku rindu sangat2 kat dia ..... haaaa tak payah cakap banyak , sebenarnya aku nak ucapkan selamat hari raya aidiladha kat korang umat islam seluruh dunia .... eventhough hanya raya korban atau lebih dikenali sebagai raya haji namun tetap raya kan ??? so apa menu untuk pagi esok ??? share la sikit .... haaa ..... hurm .... aku ni tak tahu la apa benda menu esok , rasanya lebih meriah lagi dari raya puasa baru ni , sebab macam- macam ada esok , popia ( ni aku buat ) , karipap (frozen) , mee goreng , kuih kacang ... lepas tu apa entah lagi , aku pun dah lupa apa yang kami beli tadi , sekali masuk kedai ambik kauuuu , meriah nauuu .... hahahaha .... ok la .... akhir kata , Selamat Hari Raya AidilAdha maaf zahir dan batin ... sekian , terima kasih


Yang Benar
Juz Mya

There was an error in this gadget