? ??????????????Wallpaper? ????? ?? ???Rating: 2.3 (25 Ratings)??15 Grabs Today. 1520 Total Grabs. ??????P
review?? | ??Get the Code?? ?? ?????Lotus? ????? ?? ???Rating: 4.0 (195 Ratings)??15 Grabs Today. 52748 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????Glistening Rose? ??? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

masok sile tinggalkan jejak...

supaye senang Mya pollow balek...=)

♥♥blogger-we-care◕‿◕♥♥

♥♥sumenye tentang saye♥♥

My photo
KUALA TERENGGANU, KUALA TERENGGANU, Malaysia
DI SINI TEMPAT MYA LUAHKAN SUKA DUKA HIDUP MYA DARI DULU SAMPAI SEKARANG .... DARI PERANGAI BUDAK- BUDAK SAMPAI LA RASA SEPARUH MATANG ...

Tuesday, October 8, 2013

ANNOYING ....

aku paling pantang kalau orang judge aku without know me who i'm actually.... kenal dulu aku sampai sedalam- dalamnya baru la kau boleh jugde aku .... aku paling pantang kalau orang tu nak tunjuk pandai .... aku kata macam ni dia kata aku ni salah , nak dia je yang betul .... aku nak jelaskan balik dia tak nak dengar .... isshhhh ... annoying gila tau ??? pastu bila dia dah tau reti pulak kau cakap dengan nada kontrol ayu kan ??? huh !! aku paling pantang kalau orang tuduh aku atas apa yang aku tak buat .... dah aku kata aku tak buat , aku tak ambik , maknanya tak lah ... tak faham bahasa kot .... suka sangat tuduh aku buat ni , tuduh aku ambik tu , bila aku nafikan tak nak percaya , then bila kau dah jumpa apa yang kau cari yang kau tuduh aku tadi , tak reti- reti pulak mintak maaf , tahu la kau tua dari aku , tapi pay some of respect la kat aku .... orang ni , bila aku dah berubah jadi aku yang sekarang yang lebih keras kepala , lebih degil dari dulu mula lah tanya kenapa degil sangat ... heyy !! aku tak kan degil lah kalau orang tak layan aku macam tu , i have to defend myself , tak kan aku nak biar lagi orang pijak kepala aku suka- suka hati ??? noo !!! not even once , not even u sekalipun , tak kisah la kau tu family aku ke , tua dari aku ke , apa- apa ke , i dont care !! 


sekian sahaja ceramah tengah- tengah malam ni ...

Yang Benar,
Juz Mya 

There was an error in this gadget