? ??????????????Wallpaper? ????? ?? ???Rating: 2.3 (25 Ratings)??15 Grabs Today. 1520 Total Grabs. ??????P
review?? | ??Get the Code?? ?? ?????Lotus? ????? ?? ???Rating: 4.0 (195 Ratings)??15 Grabs Today. 52748 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????Glistening Rose? ??? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

masok sile tinggalkan jejak...

supaye senang Mya pollow balek...=)

♥♥blogger-we-care◕‿◕♥♥

♥♥sumenye tentang saye♥♥

My photo
KUALA TERENGGANU, KUALA TERENGGANU, Malaysia
DI SINI TEMPAT MYA LUAHKAN SUKA DUKA HIDUP MYA DARI DULU SAMPAI SEKARANG .... DARI PERANGAI BUDAK- BUDAK SAMPAI LA RASA SEPARUH MATANG ...

Wednesday, November 13, 2013

LAGI- LAGI TESTIMONI KRIM MAGIC ANTIBIOTIK

Aduyaiiii ... lagi- lagi testimoni , lagi- lagi testimoni .... aduhhh .... banyak betol testimoni .... ish3 ... hihihi .... seronok gila dapat tolong orang .... korang bila lagi nak try ??? sangat bagus aku cakap kau .... dah lah tak payah makan , tak payah minum air berliter2 , eyhhh tapi air ni memang bagus pun untuk badan kita , tak payah tunggu makan suplement ..... ramai jugak customer aku tanya boleh ke mummy pregnant pakai krim ni , haaa ... boleh akak2 .... jangan risau .... sebab kita sapu kat luar aja .. dont worry , be happy .. hehehehe .... sebenarnya mata pun dah on the way mengantuk dah ni .... mohon tengok gambar dan nilai sendiri mengikut naluri masing2 .. boleh ???



kaki akak ni mulanya gatal2 , agak lama la jugak tak silap aku 2 tahun kot , bila da gatal dia garu then luka , bila ok jadi parut tapi bila gatal garu lagi, macam tu la sampai ke sudah , tapi now dia dah jumpa penawar , alhamdulillah .... sembuh kauu ....


ni pulak tangan kawan aku , dia ni alergik seafood , tiap kali makan seafood cam gambar tu la jadinya , suatu hari dia tanya aku pasal krim ni , mula2 dia macam curiga la kan , iye la , 1 krim tapi boleh sembuhkan 1001 penyakit kulit ... jangan kata kulit , keputihan pun boleh rawat kau .. haaa ... eyh .. perempuan je la masalah ni ..... tapi alhamdulillah terbukak hati dia nak try krim ni , n guest what ... tak payah teka , korang memang dah tau , tu haaa result dia ... alhamdulillah dengan izinNya ...


yang ini pulak kes ayahnya mengalami gatal2 kaki , nahhh , dia bagi ayah dia sapu krim magic ni .... kulit kaki lembut , tak ada dah kulit2 kering yang tak selesa dan boleh luka time solatttt ... haaa .... last2 pakai krim ni boleh jugak solat dengan selesa ....


kan aku dah cakap ..... krim ni 1 badan boleh pakai , tengok testimoni ni , haaa , kelemumur boleh berkurangan .... tak payah la beli shampu lagi dah hahahaha .... ni gambar kepala budak tau ...


hahahaha akak ni belum sempat pakai kat dia sebab dah terberanak dulu .... tapi tak apa , sebab dia dah bagi suami tercinta dia pakai ..... haaa ... terkejut dia kauuuu sebab jerawat suami da kecut .....


akak ni pulak .... baru lagi pakai tapi dah merasa kesan dia ..... rasa licin je kulit muka , parut pun dah pudar ..... beza pulak tu dengan krim malam yang lain2 ....


yang ni kena paksa beli hehehe , kawan aku .... dia siap kata lagi , kalau tak jadi siap kau ... hahaa ... last2 siapa yang siap agaknya sekarang eyh ????


nak order lagi ... haaaa .... dia dah ambik dah pun 1 lagi semalam .... hahaha ..... sanggup time2 maghrib COD lagi .... ahahaha ..... tak apa la , jarang2 aje pun ....


ni pulak budak kelab aku .... dia kata muka dia rasa bersih sikit berbanding sebelum ni .....


yang ni kawan aku gak ,..... nak bagi kat mak dia yang dia dah pakai , ish3 , bertuah betul mak dia dapat dia , kasih betul dia dengan mak dia , sanggop beli lain untuk dia .... dia pun repeat jugak ...


haaa .... ni dia yang kat atas tadi .... ni testimoni dia .... muka rasa lembap .... bintik2 dah kurang ...


alhamdulillah ..... gelupas tepi hidung dan bibir akak ni dah hilang ....



haaa .... korang apa tunggu lagi ???? order je la ....... mahal belakang kira tapi yang penting kesembuhan yang korang dapat .... mohon pm aku di fb , ataupun 0145466754

facebook ---> Juz Mya @ Juz Mya's Shoppe

yang benar
Juz Mya

1 ORANG YANG SAYANGKAN MYA:

Emas Putih said...

hai sy follow sini. Jemput singgah n follow blog sy http://www.kisahemasputih.com/ :)

There was an error in this gadget