? ??????????????Wallpaper? ????? ?? ???Rating: 2.3 (25 Ratings)??15 Grabs Today. 1520 Total Grabs. ??????P
review?? | ??Get the Code?? ?? ?????Lotus? ????? ?? ???Rating: 4.0 (195 Ratings)??15 Grabs Today. 52748 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????Glistening Rose? ??? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

masok sile tinggalkan jejak...

supaye senang Mya pollow balek...=)

♥♥blogger-we-care◕‿◕♥♥

♥♥sumenye tentang saye♥♥

My photo
KUALA TERENGGANU, KUALA TERENGGANU, Malaysia
DI SINI TEMPAT MYA LUAHKAN SUKA DUKA HIDUP MYA DARI DULU SAMPAI SEKARANG .... DARI PERANGAI BUDAK- BUDAK SAMPAI LA RASA SEPARUH MATANG ...

Wednesday, November 13, 2013

LAGI- LAGI TESTIMONI KRIM MAGIC ANTIBIOTIK

Aduyaiiii ... lagi- lagi testimoni , lagi- lagi testimoni .... aduhhh .... banyak betol testimoni .... ish3 ... hihihi .... seronok gila dapat tolong orang .... korang bila lagi nak try ??? sangat bagus aku cakap kau .... dah lah tak payah makan , tak payah minum air berliter2 , eyhhh tapi air ni memang bagus pun untuk badan kita , tak payah tunggu makan suplement ..... ramai jugak customer aku tanya boleh ke mummy pregnant pakai krim ni , haaa ... boleh akak2 .... jangan risau .... sebab kita sapu kat luar aja .. dont worry , be happy .. hehehehe .... sebenarnya mata pun dah on the way mengantuk dah ni .... mohon tengok gambar dan nilai sendiri mengikut naluri masing2 .. boleh ???



kaki akak ni mulanya gatal2 , agak lama la jugak tak silap aku 2 tahun kot , bila da gatal dia garu then luka , bila ok jadi parut tapi bila gatal garu lagi, macam tu la sampai ke sudah , tapi now dia dah jumpa penawar , alhamdulillah .... sembuh kauu ....


ni pulak tangan kawan aku , dia ni alergik seafood , tiap kali makan seafood cam gambar tu la jadinya , suatu hari dia tanya aku pasal krim ni , mula2 dia macam curiga la kan , iye la , 1 krim tapi boleh sembuhkan 1001 penyakit kulit ... jangan kata kulit , keputihan pun boleh rawat kau .. haaa ... eyh .. perempuan je la masalah ni ..... tapi alhamdulillah terbukak hati dia nak try krim ni , n guest what ... tak payah teka , korang memang dah tau , tu haaa result dia ... alhamdulillah dengan izinNya ...


yang ini pulak kes ayahnya mengalami gatal2 kaki , nahhh , dia bagi ayah dia sapu krim magic ni .... kulit kaki lembut , tak ada dah kulit2 kering yang tak selesa dan boleh luka time solatttt ... haaa .... last2 pakai krim ni boleh jugak solat dengan selesa ....


kan aku dah cakap ..... krim ni 1 badan boleh pakai , tengok testimoni ni , haaa , kelemumur boleh berkurangan .... tak payah la beli shampu lagi dah hahahaha .... ni gambar kepala budak tau ...


hahahaha akak ni belum sempat pakai kat dia sebab dah terberanak dulu .... tapi tak apa , sebab dia dah bagi suami tercinta dia pakai ..... haaa ... terkejut dia kauuuu sebab jerawat suami da kecut .....


akak ni pulak .... baru lagi pakai tapi dah merasa kesan dia ..... rasa licin je kulit muka , parut pun dah pudar ..... beza pulak tu dengan krim malam yang lain2 ....


yang ni kena paksa beli hehehe , kawan aku .... dia siap kata lagi , kalau tak jadi siap kau ... hahaa ... last2 siapa yang siap agaknya sekarang eyh ????


nak order lagi ... haaaa .... dia dah ambik dah pun 1 lagi semalam .... hahaha ..... sanggup time2 maghrib COD lagi .... ahahaha ..... tak apa la , jarang2 aje pun ....


ni pulak budak kelab aku .... dia kata muka dia rasa bersih sikit berbanding sebelum ni .....


yang ni kawan aku gak ,..... nak bagi kat mak dia yang dia dah pakai , ish3 , bertuah betul mak dia dapat dia , kasih betul dia dengan mak dia , sanggop beli lain untuk dia .... dia pun repeat jugak ...


haaa .... ni dia yang kat atas tadi .... ni testimoni dia .... muka rasa lembap .... bintik2 dah kurang ...


alhamdulillah ..... gelupas tepi hidung dan bibir akak ni dah hilang ....



haaa .... korang apa tunggu lagi ???? order je la ....... mahal belakang kira tapi yang penting kesembuhan yang korang dapat .... mohon pm aku di fb , ataupun 0145466754

facebook ---> Juz Mya @ Juz Mya's Shoppe

yang benar
Juz Mya

Saturday, November 9, 2013

FLORALMASK BY DIAN PIXY (REVIEW) EDITTTT

hye3 all ..... haaa .... hari ni aku ada cerita tentang satu produk .... Floral Mask ... aku beli dari Dianpixy .... persepsi pertama ... bau dia wangiiiiiiiiii gilaaa ... gila pun tak wangi hahaha ... maaf la kak Dian , suka sangat dengan bau dia ... buka2 plastik cover dia pun dah start bau dah .... aku beli pek kecik je dulu ..... nak try .... aku sebenarnya dah lama usha produk ni , tapi aku tak tahu la apa masalah emel aku or line aku tiap kali hantar borang order sah takan sampai kt akak Dian , sian kat aku ... hehehe , nak kol hq aku malas .... so baru ni aku order jugak kat page dia , cari Dian pixy ... owner dia pon baik ... comel lak tu ... hehhehehe ... aku bukan bodek ye , memang ikhlas dari hati ni ..... 




oiii3 ... ni aku la .... bukan hantu kak limah ... lampu bilik aku terbakar belum tukar lagi hahahahaha ...... sori la kalau gelap .... aku tak reti bab edit mengedit ni ....



nah kau .... ni yang trial pek punya .....

pas buang mask tadi , memang tak dapat den nafikan lagi dah , rasa lembut sikit muka , sebelum ni memang dah lembut dah , sebab aku memang pakai Krim Antibiotik , ambil dari doktor pakar kulit .... cuma tang minyak , maaf kak dian , saya pun terkejut jugak , tak ada ketul2 sangat , ade pun sikit je kat hidung dan tepi tepi2 hidung ... itu pun sikit sangat .... wahhh .... memang ternyata kulit aku dah kurang minyak since aku pakai Krim Magic Antibiotik .... alamak .... korang ..... floral mask ni memang elok bak hang .... jangan nafikan ... aku sumpah tak nafikan .... produk kak dian memang best ever in the world , lain kali aku nak try vitamin dia lak ... 




Saturday, November 2, 2013

ASAL USUL GELARAN MYA

hye3 .... aku terbukak hati la malam ni nak bercerita macam mana aku boleh dikenali sebagai mya eventhough aku ni mak bapak aku bagi nama lain ... cehhhh .. mesti korang kata aku tak sedar diri , tak reti bersyukur kan ???? hahaha , wa gurau2 aja maaa .... ok la ... aku cerita aje la ye .... dulu2 aku ada friendster, bila dunia dah maju sedikit , tapi aku rasa aku yang ketinggalan zaman sebenarnya , orang lain dah mula kenal myspace , aku baru kenal friendster .... orang da kenal tagged aku baru kenal myspace , orang dah lama kenal facebook , aku baru kenal tagged , haaa begitu la seterusnya ..... ok .. suatu petang tu , aku dan aku punya adik sepupu pegi satu cybercafe (cc) ni tau , depan sekolah aku je , masa ni mana aku ada laptop2 lagi .... kalau nak online memang cc la tempat aku pegi .... takdek tempat lain dah .... pastu aku bukak la friendster aku ... accept friend request and so on la kan, tetibe aku tengok adik sepupu aku pun online gak , aku tengok laman sosial tu , bukan friendster .. aku tanya la dia .... along , ni bukan friendster kan ??? dia jawab , aah , bukan , ni myspace ( aku agak2 kat sini pun korang mseti dah boleh agak kolotnya aku masa tu ) , aku pun tanya la lagi , macam mana nak buat ??? ye la dah friendster aku pun bekas pakwe aku kot yang buatkan siap dengan tema tengkorak lagi mentang2 aku nak warna pink hitam , ade ke patut .. hishhh .... ok sambung balik , lepas tu si along ni ajar la aku cara2 nak buat , tapi aku cakap kat dia aku lupa email aku yang aku guna untuk friendster tu , so aku decide la untuk sign up email baru ... aku guna nama miracute@yahoo.com , dulu2 semua pun macam ni kan , bajet je semua cute la masa tu , padahal hingus meleleh lagi ... kan ??? jangan nak tipu la ... tapi some error detected bila aku dah nak register , seingat aku dia kata nama tu dah dipakai oleh orang lain , aku pon , aish , macam mana ni , aku try lagi , tapi macam tadi jugak ... adoiii , aku pun try la buang R , so tinggal la miacute ... then ok la kan , dia pun bagi la aku lagi pilihan , aku nak macam mana , last2 aku pilih la miacute66@yahoo.com , dah siap sign up semua aku pun ape lagi start la buat myspace , itu la kali pertama aku pegang imej as MIA , pastu second email aku yang aku guna as mya jugak myacute1906@yahoo.com , tu aku letak bornday aku .... saje je tuka i kepada y , terasa minat saleh sikit aku huahuahua .... itu la yang aku guna untuk fb aku dari dulu sampai sekarang , now aku sendiri dah lupa apa password email aku yang facebook punya .... password untuk fb aku ingat la , tapi yang email kat yahoo aku tak ingat , aku dah resend balik kat aku punya akaun email 1 lagi tapi dia tetap resend kat email aku myacute tu , aduyai , korang pandai ke idok bab2 macam ni ??? tolong aku please .... hurm ... haaa ... 1 lagi , bilaaku dah mula start meningkat dewasa niaku dah rasa annoying giler la pulak bila asal buat email asyik cute2 je kat belakang , sampai kalau orang tanya email , aku jadi aishhh ... nak bagi ke idok eyh , malu la pulak , nantikan orang tanya myacute , cute ke ?? aaahhh sudah .... last2 aku sign up lagi 1 email , juzmya@yahoo.com ... haaaa ... sempena nama fb aku ... baru la kalau orang tanya , apa email , aku boleh jawab satu nafas aje , juzmya@yahoo.com .... tak begitu aternye ?? hahaha ... woiii3 ... panjangnya entri aku untuk kali ni ... oklah ... lagipun memang dah lewat bebenor ni ... bye2 ... jumpa lagi .. sekian ...

Yang Benar
Juz Mya

There was an error in this gadget