? ??????????????Wallpaper? ????? ?? ???Rating: 2.3 (25 Ratings)??15 Grabs Today. 1520 Total Grabs. ??????P
review?? | ??Get the Code?? ?? ?????Lotus? ????? ?? ???Rating: 4.0 (195 Ratings)??15 Grabs Today. 52748 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????Glistening Rose? ??? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

masok sile tinggalkan jejak...

supaye senang Mya pollow balek...=)

♥♥blogger-we-care◕‿◕♥♥

♥♥sumenye tentang saye♥♥

My photo
KUALA TERENGGANU, KUALA TERENGGANU, Malaysia
DI SINI TEMPAT MYA LUAHKAN SUKA DUKA HIDUP MYA DARI DULU SAMPAI SEKARANG .... DARI PERANGAI BUDAK- BUDAK SAMPAI LA RASA SEPARUH MATANG ...

Tuesday, October 22, 2013

KRIM MAGIC ANTIBIOTIK

assalamualaikum ... hye all .... aishhh terasa macam dah lama pulak tak update blog kan ?? busy sangat berniaga dengan aidiladha lagi , ouhh sebelum terlupa ... selamat hari raya korban semua .... tak terlambat lagi kan ?? ehehehe ... ni haa ... aku ada barang baik punya ... haaa .... Krim Magic Antibiotik ... memang elok bak angggg .... 
























haaa .... biarlah gambar berkata- kata ... ni feedback dari customer sendiri .... yang aku punye testimoni pulak , 

:: mya da pakai Krim Magic Antibiotic ni selama seminggu lebih , memang krim ni tahan untuk sebulan sebab kita pakai nipis2 je .... memang betul sebab krim mya sendiri pun kurang luak lagi , sebab tu dikatakan krim ni tahan sebulan , testimoni mya setakat hari ni

-> minyak dimuka berkurangan
-> kulit muka jadi lembut 
-> parut dilutut sudah hilang 1
-> parut 1 lagi dah nampak pudar
-> time period jerawat hanya tumbuh 2 biji je itu pun kecik sangat sampai tak perasan ada jerawat
-> keluar rumah tak pakai bedak pun tak kisah mana sebab muka dah kurang berminyak
-> ade 1 ag , tp yg ni kalo pompuan nak tahu kena pm la ( khas untuk pompuan )

Krim Magic Antibiotik ni bukan kami kaum hawa aja boleh pakai , kaum adam juga boley .... baby pon sama

aku copy paste je dari facebook aku hahahaha ... bapak pemalas .... fungsi dia pulak 

Kegunaan krim magic antibiotic 

1. Jerawat ( jerawat akn surut dan xakan tinggalkn kesan parut)
2. Kelimumur : kelimumur akan kurang dan hilang
3.kaki kena makan air-kulat air
( slps sapu hilang gtal dan esk terus kering dan sembuh)
4. Keputihan 
Utk keputihan yg teruk
5. Ekzema
Ekzema terus hilang paling kurang 2-3 hari.. Mmg terus ilang..lpas sapu ilang gatal..
6.penyakit badam*pnggilan org kelantn.. Medical term we call it psoriasis
( mmg sembuh apabila guna krim ni)
7. Tumit pecah/crack
-perubahan ketara selpas seminggu sapu
8. Ruam lampin bayi
- lepas sapu bayi rasa selesa.. X gatal.. Merah akan terus ilang on the next day.
9. Penyakit kudis dan allergic
- bila sapu terus bertindak mngeringkan kudis or allergic yg dialami cthnya allergic seafood..
10. Kudis di kepala baby

aku berani jamin krim ni memang elok , korang takan menyesal punya beli , malah akan repeat order ... sebab jerawat pun time aku pakai , customer lain pakai dia menyorok , kalau keluar pun malu2 aje .... segan silu bak anak dara kena pinang haaaa .... kalau berminat , do pm me at 0145466754 atau klik ke kat link facebook aku -> Juz Mya , and place an order ... konfem aku reply punya .... :)

Yang Benar 
Juz Mya

0 ORANG YANG SAYANGKAN MYA:

There was an error in this gadget