? ??????????????Wallpaper? ????? ?? ???Rating: 2.3 (25 Ratings)??15 Grabs Today. 1520 Total Grabs. ??????P
review?? | ??Get the Code?? ?? ?????Lotus? ????? ?? ???Rating: 4.0 (195 Ratings)??15 Grabs Today. 52748 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????Glistening Rose? ??? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

masok sile tinggalkan jejak...

supaye senang Mya pollow balek...=)

♥♥blogger-we-care◕‿◕♥♥

♥♥sumenye tentang saye♥♥

My Photo
KUALA TERENGGANU, KUALA TERENGGANU, Malaysia
DI SINI TEMPAT MYA LUAHKAN SUKA DUKA HIDUP MYA DARI DULU SAMPAI SEKARANG .... DARI PERANGAI BUDAK- BUDAK SAMPAI LA RASA SEPARUH MATANG ...

Thursday, October 10, 2013

KRIM MAGIC ANTIBIOTIK EZSYA SKINCARE

Hye ... :) ... aku ada satu produk untuk promote kat korang ... haaa .... krim magic antibiotic ezsya skincare .... fungsi dia ??? bermacam- macam ... pendek kata dari hujung rambut ke hujung kaki boleh pakai .... kalau nak pakai , pastikan jangan pakai sekali dengan produk lain .... contohnya krim malam dengan toner ... aku sangat galakkan pakai krim ni waktu malam ... waktu nak tidur , tapi kalau bahagian badan ikut la bila- bila pun sebab payah terkena air kan ? kalau ambil wuduk pun tak kan sampai ke badan , ye dak ??? kalau korang pakai produk muka korang boleh gilir- gilir pakai , contohnya malam ni pakai krim ni , malam esok korang pakai krim malam , jangan campur , semua golongan boleh pakai krim ni , lebih- lebih lagi budak- budak , aku memang sangat- sangat galakkan pakai krim ni .... terutamanya alergik , jerawat , parut jerawat , boleh sapu krim ni ... terang panjang- panjang kalau tak ade testimoni pun buang masa kan ?? korang tengok- tengok la gambar dan testimoni pelanggan kat bawah ni ...






yang atas ni testimoni kurap


testimoni eyzema

klik untuk tumbesaran gambar



aisya nabila ni kawan kolej lama aku Kolej Poly Tech Mara merangkap orang yang kenalkan krim ni kat aku ....





untuk sebarang pertanyaan dan siapa- siapa yang berminat dengan produk ni , boleh order di facebook aku Juz Mya atau pun hantar mesej atau call di nombor 0145466754 .... 







0 ORANG YANG SAYANGKAN MYA:

SHARING IS CARING