? ??????????????Wallpaper? ????? ?? ???Rating: 2.3 (25 Ratings)??15 Grabs Today. 1520 Total Grabs. ??????P
review?? | ??Get the Code?? ?? ?????Lotus? ????? ?? ???Rating: 4.0 (195 Ratings)??15 Grabs Today. 52748 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????Glistening Rose? ??? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

masok sile tinggalkan jejak...

supaye senang Mya pollow balek...=)

♥♥blogger-we-care◕‿◕♥♥

♥♥sumenye tentang saye♥♥

My photo
KUALA TERENGGANU, KUALA TERENGGANU, Malaysia
DI SINI TEMPAT MYA LUAHKAN SUKA DUKA HIDUP MYA DARI DULU SAMPAI SEKARANG .... DARI PERANGAI BUDAK- BUDAK SAMPAI LA RASA SEPARUH MATANG ...

Wednesday, October 2, 2013

ENGLISH VS KOREA

Hye3 ... alamak ... tak boleh tido pulak dah ... hurm .... ok la ... merujuk kepada tajuk di atas ... cewahhh ... macam taip surat rasmi dah rasanya .... aku sekarang ni dah gila .... kau orang tau gila ???? haaa ... gila laa ... tapi bukan la gila macam yang mental disorder tu ... aku gila lagu english and korea .... ni masa aku tengah- tengah menaip , sempat lagi dengar lagu This Is Me by Demi Lovato ... rasanya la nama tu .... jap ye .... this is real .... this is me ... i'm exactly where i'm supposed to be now ... haaaa .... suara da macam katak panggil hujan da ... hahahahaha .... tapi serius lagu dia best .. aku baru tahu hari ni , tu pun kes tengok cerita Camp Rock ..... kalau bahagian korea pulak aku suka sangat dengar lagu because i'm stupid , love ya , find , ur man and so on la ... aku pun lupa dah tajuk dia ... haaa ... dari SS501 .... aku tahu aku ketinggalan tapi serius aku cakap aku tak pernah ambik tahu pun bendalah macam ni dulu .... sekarang pantang betul aku kalau tak pasang dalam sehari ... dah lah sekarang suka benor tengok pelakon dari thailand yang sorang tu ... sape nama dia ??? mario maurer ....


nah kau .... eeeiii ... serius comel .... ade jugak aku gigit kang =,= .... awak2 , jadi husband saya boleh ??? hahaha , banyak la perasan aku ni ... ok la ... dari melalut panjang- panjang baik aku masuk tido .... 

assalamualaikum ...

peace ^^v

Yang Benar,
Juz Mya

0 ORANG YANG SAYANGKAN MYA: