? ??????????????Wallpaper? ????? ?? ???Rating: 2.3 (25 Ratings)??15 Grabs Today. 1520 Total Grabs. ??????P
review?? | ??Get the Code?? ?? ?????Lotus? ????? ?? ???Rating: 4.0 (195 Ratings)??15 Grabs Today. 52748 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????Glistening Rose? ??? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

masok sile tinggalkan jejak...

supaye senang Mya pollow balek...=)

♥♥blogger-we-care◕‿◕♥♥

♥♥sumenye tentang saye♥♥

My photo
KUALA TERENGGANU, KUALA TERENGGANU, Malaysia
DI SINI TEMPAT MYA LUAHKAN SUKA DUKA HIDUP MYA DARI DULU SAMPAI SEKARANG .... DARI PERANGAI BUDAK- BUDAK SAMPAI LA RASA SEPARUH MATANG ...

Thursday, February 3, 2011

1ST TAIM HADIRI GATH!!!!!!!!!!!!

sumpah aku suke!!!^^!!!aku sukeeee~~~bhahaha...
nguk tOl la kO nyh Mya...(N_N)!!!


waaahhh....besh rupenye gi gath nyh.....aku jumpe ramai blOgger....tidak kusangka buah cempedak menjadi nangka ramai juge blOgger dari terengganu, ingatkan berape owang je....hahaha....disini la aku kenal blOgger yang sememangnye aku takenal sama ada di dunie blOg or di alam realiti...hahahaha....nama je aku ade blOg....tapi aku pemalas...pemalas na uat blOgwalking...hahaha....mule le trafik tade....tapi tadi memang aku gumbire tahap cipan....bhahaha....dengan aksi sOwang- sOwang....memang geli aty...tapi kannn.....tapiii kannn.....aku kene balek awal....aku gi dengan my fwen....kecian die tunggu sOwang- sOwang kat lua...da ajak die macOk tapi die malOo....tape la....ade gak rezeki aku jumpe blOgger- blOgger nyh sume...waaa.....aku jumpe Ben Ashaari....depan- depan mate.....hehehe....caje je....taO da kOrunk da manyak kali jumpe.....hahaha....caje na gempak.....jangan amek siriyes eyh?????sayangnye....aku tabawak camera...huwaaa.....camera aku abes bateri....lupe nabeli yang barOo....yang cas punye rOsak suda....taley la amek gambaO....hurm....terpakse la aku curi amek gambaO lam entry blOgger laen....hahahaha....kecian aku.....tape la.....sOwe ye kawan- kawan...jangan mara aaa.....okai la...nyh je gambaO yang aku ade.....








kalO ade lagi naty aku hapdet eyh???

antare blOgger yang hadir..

Tok Esah: http://taq6889.blogspot.com/
Iqbal Hakimi: http://iqbalhakimi.blogspot.com/
Hazim Ismail: http://azza1621.blogspot.com/
faizal harnis: http://lineputihlinehitam.blogspot.com/
Puteri Iqa: http://puterizyan.blogspot.com/
CikWan: http://wanmardziyyah.blogspot.com/
Norfa : http://since-8-july.blogspot.com
K.Nor: http://secubitgaramnor67.blogspot.com
Abg Tolahah : http://tolahah.com/
Dean Dang : http://anaksalam.blogspot.com/
Miss Yaty: http://sophisticatedgirllife.blogspot.com
Cik Tom: http://www.ciktom.com
MYA: http://sigadispink.blogspot.com & http://myacheaplens.blogspot.com

credit pic tO nOrfa


KRISIS DI MESIR..MARI LA SAMA- SAMA MENYEBARKAN DAN MENDOAKAN KESELAMATAN PELAJAR KITA DI SANA

Minta jasa baik semua yang berada di Malaysia,
Tolong, tolong, tolong, sebarkan pada semua.
Tingkatkan kesedaran.
Rakyat Malaysia di Egypt perlukan bantuan kerajaan.
Secepat mungkin.
Keadaan di Egypt adalah lebih buruk dari yg anda semua tahu.

Kami lihat, media utama di Malaysia tidak ketengahkan langsung hal Egypt.
Kata TPM, "Pelajar Malaysia selamat, tidak perlu dibawa pulang."

Please, jangan bergantung pada media tempatan dah.
Go online, bukak BBC, Al-Jazeera.
BUKA MATA, banyak lagi penting dari hal pilihanraya Tenang tu.

Kenapa, kenapa, student abroad je yg banyak sebarkan hal ni???
Lepas tu, keluarga pelajar Egypt yg kt Malaysia je risau.
Korang tak risau ke?
Tolong la, aku merayu ni.


Okay, wanna know the truth???

Airport di Alexandria dah tak boleh pakai.
Balai polis di sekitar Mansoura dan Alexandria dah dipecah.
Angkatan polis diarahkan untuk tidak mengawal, kononnya untuk susahkan lagi protes.
Penjara-penjara, yes, PLURAL, di sekitar Egypt dah dipecah masuk; lebih 6000 banduan terlepas di jalan-jalan Egypt.
Pelajar2 perempuan terpaksa bergantung dengan pelajar2 lelaki untuk mengawal rumah mereka.




picture credit tO krisismesir

tolOng la kOwunk....kecian cangat- cangat weyh...cemane kalO kite yang kene...=(




post credit to umek.

thanks for posting this babe. i wouldnt understand unless you post it. and im praying that my aunty and all malaysian at egypt is alright. amin.

and you. yang sedang membaca. please copy and paste entry ini di blog, di facebook, di twitter in everywhere social network you have. spread it please.
thank you. :'(

Kredit to : sherah

mya cOpy dari blOg nyh...sophisticated girl.


There was an error in this gadget