? ??????????????Wallpaper? ????? ?? ???Rating: 2.3 (25 Ratings)??15 Grabs Today. 1520 Total Grabs. ??????P
review?? | ??Get the Code?? ?? ?????Lotus? ????? ?? ???Rating: 4.0 (195 Ratings)??15 Grabs Today. 52748 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????Glistening Rose? ??? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

masok sile tinggalkan jejak...

supaye senang Mya pollow balek...=)

♥♥blogger-we-care◕‿◕♥♥

♥♥sumenye tentang saye♥♥

My photo
KUALA TERENGGANU, KUALA TERENGGANU, Malaysia
DI SINI TEMPAT MYA LUAHKAN SUKA DUKA HIDUP MYA DARI DULU SAMPAI SEKARANG .... DARI PERANGAI BUDAK- BUDAK SAMPAI LA RASA SEPARUH MATANG ...

Friday, December 16, 2011

DIMANAKAH KEBAHAGIAAN KU????

kate orang, kite tetap dapat menikmati bahagie, mungkin orang laen, pasal abagi aku, bile kebahagiaan muka menjengah ke dalam kehidupanku mula la penderitaan datang...bukan untuk menyalahkan takdir Allah...aku taley paksa orang sukakan aku, dan aku taley halang orang bencikan aku...aku cume perlukan sedikit kasih sayang..kasih sayang yang setulusnye...yang tiada bandingannye...Tuhan...kenape hidupku tidak setenang orang lain??kenape harus ade derita bile aku mule berase bahagia?kenape orang yang aku sayang sendiri tidak faham aku?aku tidak meminta banyak pOn..hanye kasih sayang sahaje...aku ulangi, hanya kasih sayang sahaja..tidak pernah terniat dalam hati aku utk membebankan orang yang aku sayang....aku sangat rindukan kasih sayang dari seorang lelaki yang bernama KEKASIH..aku bukan meminta untuk dibelai...hanya perasaan yang tulus ikhlas darinya yang aku pinta...kenapa harus ade badai ketika aku menemui lelaki yang bOleh membuatkan aku tumpang berteduh di bawah sayapnye??kalau dahulu aku adalah gadis yang hanya tahu merajuk bile kemahuannye tidak dituruti, tetapi sekurang2nye, sekarang aku bOleh bertOlak ansur, bOley berlembut dengan si dia..malah sokongan yang aku berikan kepadanya sebagai tanda kasih..betul la firasat aku, takan ada yang kenal aku sepenuhnye kecuali keluarga aku..masihkah ada bahagia untukku??

0 ORANG YANG SAYANGKAN MYA: