? ??????????????Wallpaper? ????? ?? ???Rating: 2.3 (25 Ratings)??15 Grabs Today. 1520 Total Grabs. ??????P
review?? | ??Get the Code?? ?? ?????Lotus? ????? ?? ???Rating: 4.0 (195 Ratings)??15 Grabs Today. 52748 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????Glistening Rose? ??? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

masok sile tinggalkan jejak...

supaye senang Mya pollow balek...=)

♥♥blogger-we-care◕‿◕♥♥

♥♥sumenye tentang saye♥♥

My photo
KUALA TERENGGANU, KUALA TERENGGANU, Malaysia
DI SINI TEMPAT MYA LUAHKAN SUKA DUKA HIDUP MYA DARI DULU SAMPAI SEKARANG .... DARI PERANGAI BUDAK- BUDAK SAMPAI LA RASA SEPARUH MATANG ...

Saturday, February 5, 2011

NIAT LAEN TAPI......

hye...hye....hyee....bejumpe lagi kite pada saat ini.....cewaahhh....hahaa.....nadengar 1 cite ta???cite lagi....haha....biO le.....dengar nyh....dengar nyh....tadi kan....aku gi tOilet.....tujuan ngan niat aku(came je kan..hahaha...)napegi tOilet nabasOh muke....ye la....mekap 10 inci....takan aku natidO ngan mekap- mekap cekali kOt....ye dak??haaaa....cecampai je aku kat tOilet....aku ngadap sinki ngan cermin....belek ciket muke...hahaahaha..lam aty da niat nabasOh muke....okai...aku pOn basOh la dulOo muke aku ngan air masak paip...pastOo tOleh ke belakang na amek aku punye pencuci muke....ala....pakai yang murah aje....nivea...tOo pOn pencuci je...malas aku napakai pemutih...pelembap...fedap da aku...pakai pemutih ta puteh puteh pOn kulet aku...okai..da lari tajOk...nyh ye gambaO pencuci muke aku...

okai...kite sambOng balek....aku pusing le belakang na amek pencuci punye pasal....tapiiiiii!!!!tapikannnnnn!!!!!kOrunk taO aku gi amek ape????aku amek berOs gigi!!!!!hahaa....aku amek berOs gigi ngan ubat gigi!!!hampeh tOl....


aku amek pastOo aku gOsok la gigi.....tengah- tengah syiOk menggOsok gigi bOley lak aku gi pikir...tadi aku na uat ape hah??apesal aku rase cam ade bende tasettle gi....ngEng...memang la...aku kan nabasOh muke....bOkan berOs gigi!!!!bhahahahaha....ngan muke malOo nye terhadap cermin yang menggambaOkan diri aku sendiri aku cenyOm- cenyOm kambing...bhahaha....seb baek tade owang taO....gOsok gigi cepat- cepat....pastOo bersih mane- mane yang patOt...aku pusing belakang...amek pencuci muke aku tadi....amek...picitkan ciket atas tapak kaki tangan aku nyh...ngan muke merah tahan malOo sensOwang...aku letak air siket pastOo mule la dOk gOnyOh- gOnyOh muke aku nyh....haha..pastOo tetibe datang la idea naletak nyh lam blOg...ngah taip- taip nyh aku teringat la balek tentang kisah tersalah gak....okai...yang tadi da abes eyh...nyh kOntiniu yang laen lak....kisah nye....pagi tOo aku ade kelas....aku pOn besiap- siap le....taim napakai sunblOck(aku pakai sunblOck je okai)nyh gambaOnye...
tade la pakai yang mahal- mahal....murah aje...okai sambOng balek....taim napakai sunblOck tOo aku gi amek bedak muke....

hahaha....pas aku sapOo kat muke secare autOmatiknye aku teringat....eyh...aku na amek sunblOck tadi...ape da...tepakse la sapOo balek muke ngan tuala....pastOo pakai sunblOck..pastOo barOo la bedak balek....aiya...bape kali maO tetuka maa....bile aku teringat balek kisah tOo muhti aku gelak sensOwang...aiya....malOo nye....hahaha....okai...itOo je aku nacite...kOwunk pena jadi cegitOo???




2 ORANG YANG SAYANGKAN MYA:

CikWan said...

alahai mya..nape jd macam tu??cute je mya ni..baru tukar header er??

MYA said...

hahaha.....tataO la kak...kua je dr tOilet rase cam tebal je muke...hahahaha......ne ade.....cumut nyh haa.....yup.....yg tOo bhye....nmpak segale mekap2 yg ade...bhahaaahaha...=D