? ??????????????Wallpaper? ????? ?? ???Rating: 2.3 (25 Ratings)??15 Grabs Today. 1520 Total Grabs. ??????P
review?? | ??Get the Code?? ?? ?????Lotus? ????? ?? ???Rating: 4.0 (195 Ratings)??15 Grabs Today. 52748 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????Glistening Rose? ??? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

masok sile tinggalkan jejak...

supaye senang Mya pollow balek...=)

♥♥blogger-we-care◕‿◕♥♥

♥♥sumenye tentang saye♥♥

My photo
KUALA TERENGGANU, KUALA TERENGGANU, Malaysia
DI SINI TEMPAT MYA LUAHKAN SUKA DUKA HIDUP MYA DARI DULU SAMPAI SEKARANG .... DARI PERANGAI BUDAK- BUDAK SAMPAI LA RASA SEPARUH MATANG ...

Saturday, April 24, 2010

KALO HAKO LA DAPAT BOPREN CEGINI SAH HAKO KERAT BADAN DIE 14 KALI

Hello sayang...







kenapa sayang tak nak angkat tepon bila abg call handset sayang tadi... janganlah sayang merajuk lelama sangat, betui... abg tersangatlah rindu kat sayang..... walaupun muka abg ni agak macho dan comel.... janganlah sayang jeles kat abg kalau-kalau ada awek lain yang asyik pandang-pandang dan senyum-senyum kat abg masa kita gi dating.... biasa la tuh...






Apa...tak muat...??? kan sayang dah test cincin tu masa kat kedai emas apek tu tadi... apsal la tak muat pulaks.... janganlah sayang risau.... duit cincin yang sayang bayarkan tadi..esok-esok abg bayarla balik kat sayang..... sayang pun sedia maklum....abg bukannya takde duit.. tapi duit tu abg dah belikan graphic card baru kat pc abg.... RAM pun abg dah beli yg baru... tambah lagi sekeping...kasi power sikit.... tu belum masuk nak tukar hard disk baru lagi tuh....






Abg tau sayang marah sebab abg yang selamba katak jer... melompat longkang depan kedai apek tu tadi... tanpa menunggu sayang melintas titi.... bukan abg tak gentleman.. tapi abg cuma memeriksa kalau-kalau ada bahaya di seberang sana.... maafkan abg...tobat.. lain kali abg tak buat lagi.......






Kes masa makan kat kedai mamak tu tadi...sorry la... abg ingatkan nak test jer mee goreng sayang tuh..... soksek..soksek...masa sayang gi toilet.. tak perasan pulak..dah abih... sedaaaaaaappppp....!! tapi kan abg dah ganti ngan roti canai kosong abg?? tak sedap ker roti canai kosong tuhh??? udah ler tu... .janganla merajuk lama lama...






Oh yaa..!! henset kita ni kita tukar dulu la yee... abg pinjam jaap henset sayang... nanti abg tukaq la balik.... sayangkan ader handbag besar..senang nak simpan henset abg yg besar tu... Hehehehe .! . henset sayang kecik...buleh abg simpan dalam kocek abg...






Betuuuul...........! semalam abg dah booked tiket citer Salon tuh... abg ingat la kan... cashier cineplex tu lupa nak key in dalam komputer dia la... pasal tu la tiket dah abis..... lagi satu....sampin dan songkok ayah sayang yang abg pinjam utk hariraya aritu... kira pinjam terus la yee.... boleh gaks guna masa ari nikah kita esok-esok... bukan abg taknak beli baru... tapi sayang la...benda elok lagi... buat apa nak beli baru kannn... tapi sayang jgn bagitau kat ayah sayang plaks... ayah sayang sure tak pasan punya sebab nanti abg dye la sampin tu ngan kaler lain....






Buat masa ni motor abg masih dlm wokshop.. ntah apa ntah pomen tu buat tak siap-siap lagi... jadi Gen2 sayang ni...kira abg pakai dulu la yee utk pergi keje... sayang bukan tak tau... tempat keje abg kan jauh... sayang pergi keje naik LRT pun bolehh........! ...






Lagi satuu.... besok sampai kat opis sayang nanti.....sayang tlg bank-in kan RM300 kat akaun abg ye... bukan apa...Gen2 sayang ni kuat mentekedarah minyakk betuii... motor kapcai abg pun tak camni...






Okeyla sayang...dah cakap lama ni... jgn lupa top up kan prepaid abg nii... esok2 senang abg nak call sayang lagi...






bye-byee....


P/S:credit to Dira Danya pesbuk

ARI KHAMIS ARI UNTOK KUH..LALALALAAA~~~~

lalalala....asal ari khamis je mesti gi jenjalan...besh wooo..cuti kali nyh Mya kua ngn akak Mya yang due owang nyh....kak bie...ngan kak aisyah...entah kenape skrunk nyh kalo kua mesti kene pakai bajoo pepel..laen la kalo da abes stok(psal tabasoh gi)bejangket ngan cik abang agaknye..die memang peberet kaler pepel...wuwuwuwu...kureng sket da kaler pink skrunk nyh..kureng ke??wase lagi betambah ade la...n now..tataw la ngape suke ngat pakai spek...kalo duloo bokan maen lagi tamo pakai spek pasai tudong tamenjadik..seb baek spek too kecek je..mao pakai spek cam my aunt..besa gedabak...huwahahaha...





okai..da taw...pasti korunk kate cite larik dari tajok kan???ye la- ye la..balek semule kat tajok asal....ari khamis lepas Mya cuti...plan mao pegi uma kawan...pastoo PTPL..pastooo pegi kat cybercafe a.k.a cc..pelagik..mao un9 la...nyh je bawu bayao..cik abang tulong bayaokan..wuwuwu..duwet gaji tadapat gi...pastoo dapat kol dari kak bie...die tanye ade kat ne..owang kate la ade kat uma gi...mao turon gi jenjalan...okai..die mao ikot...so..pelagik...kitowang pegi uma kawan Mya duloo...






lame tajumpe...member skul rendah dulooo....pastoo kitowang gi kolej PTPL...ade hal siket...tup- tup jumpe kak aisyah...so ajak la die balek sekali.....pastoo gi shell jup...bos kate ade jamoan siket...pastoo gi cc..un9 jup...n then ade kenalan Mya ajak kua...so..kitowang janji la jumpe kat giant..mule- mule kate kat mydin mall...tp cancel..kat giant lak...gi window shopping je....







pastoo gi kat rase mas....makan punye makan...sembang punye sembang..okai...tasedo mase..tengok- tengok jam da kul 8 lebeyh...aish..bahaye nyh...ajak kak aisyah balek....da lewat benor da nyh....tapi kak bie kene tinggal pasai cik abang die kate mao amek kat giant.....






uppsss...lupe...mase ngah tunggu oder tadi snap pic uat kenangan...hahahaha...kawan Mya yang sorunk lagi terpakse jadik photograper...selamat membelek..ahahaha....







peaceeee~~~~tengah2 too kak bie..yang cumey2 too kak aisyah..yg cumut too Mya....lalala...XD







kene mara balek lambat..wuwuwu...T_T

There was an error in this gadget